Vaste markten

Met een selectie van de artikelen die je in onze webwinkel kunt vinden zijn wij (met een vaste kraam) ook te vinden op de Noordermarkt markt in Amsterdam (hele jaar door, maandag 8.00-13.00). Echter kan het zijn dat wij bij extreme kou, regen en/of sneeuw niet afreizen vanuit Tilburg naar de Noordermarkt. Dit kunnen wij vaak pas op zondagavond besluiten dus kom je speciaal voor ons, bel dan van tevoren altijd even of we er daadwerkelijk zijn (en check zeker je mailbox (Spambox niet vergeten!) nog voordat je komt wanneer je al contact met ons hebt gehad voor bezichtiging of afhalen van een artikel)! 

Als je hier iets van onze artikelen zou willen zien dan is het aan te raden tijdig een verzoek via de mail te sturen, dan nemen wij het gewenste item of de gewenste items voor je mee. Dit is geheel vrijblijvend voor beide partijen, het kan dus zijn dat het artikel in de tijd tussen je verzoek en de dag van je bezoek verkocht is... (je ontvangt hierover dan uiteraard z.s.m. bericht). Wil je een artikel reserveren - om deze op de Noordermarkt in Amsterdam op te komen halen - dan kun je een bestelling via deze webshop plaatsen en kiezen voor de optie 'ophalen Noordermarkt'. Wanneer je de bestelling niet de eerstkomende marktdag op komt halen, horen wij graag even (via een mailtje) wanneer je het wel op komt halen! 

Helaas komt het weleens voor dat klanten om wat voor reden ook de bestelde artikelen niet op komen halen. Wij nemen bestellingen van kleine artikelen zonder tegenbericht maximaal 4 x mee, kom je je bestelling niet ophalen en hebben wij in deze periode niets van je gehoord dan gaat het artikel hierna terug in de verkoop. Wij storten dan het betaalde bedrag minus de kosten voor Ideal, Paypal etc. + 20% van het aankoopbedrag vanwege het niet kunnen verkopen van het artikel gedurende deze tijd. Uiteraard kun je het bestelde artikel alsnog op laten sturen, de kosten hiervoor vind je hier gespecificeert. Grote artikelen nemen wij ALLEEN mee na afspraak dat je deze ook daadwerkelijk op komt halen.

Waar vind je ons?

Noordermarkt: wanneer je met je rug naar café Finch (Noordermarkt 5 H) staat kom je de markt op via het smalste stuk. Onze kraam is vanuit hier gezien nummer vier aan de rechterkant. Als je ons niet kunt vinden, bel dan even naar het nummer dat je van ons gekregen hebt, we helpen je dan graag onze kraam te vinden!

Viva Vintage Noordermarkt Amsterdam

Verzamelaarsbeurs Utrecht

Elk voor -en najaar kun je ons bezoeken op de Verzamelaarsbeurs in de Jaarbeurs van Urecht. De eerstkomende beurs in 2018 vindt plaats op zaterdag 14 april (9.00-17.00) en zondag 15 april (10.00-17.00). U vindt ons in hal 9. Tegen extra betaling is de beurs op vrijdag 13 april ook open voor handelaren.