Koop op afbetaling

Viva Vintage doet haar best om elk budget de mogelijkheid te geven te investeren in een mooi designer stuk of meubel, dit doen wij onder andere door koop op afbetaling aan te bieden. 

In principe gaat het als volgt: je betaalt minstens 20% aan, daarna heb je maximaal 3 maanden (afhankelijk van het bedrag) om het restbedrag te voldoen over een af te spreken aantal termijnen. Mocht je na het verstrijken van de afgesproken termijn(en) niet aan de voorwaarden hebben voldaan en hebben wij ook niets van je vernomen dan gaat het product terug in de verkoop (dus heb je wat langer de tijd nodig laat dit dan even weten!). Het aanbetaalde bedrag wordt NIET terugbetaald, aangezien het item gedurende langere tijd niet beschikbaar voor andere klanten is geweest en wij GEEN rente berekenen, is dit niet meer dan redelijk. Mocht het niet lukken om binnen de termijn te betalen en heb je langer de tijd nodig, mail of bel ons dan om een nieuwe afspraak te maken. Zolang we iets van je horen zijn we zeker bereid je tegemoet te komen!

Artikelen die op afbetaling zijn verkocht kunnen worden geretourneerd onder de normale voorwaarden. Je ontvangt dan het aankoopbedrag retour minus de 20% aanbetaling. Wijkt de afbetalingsregeling af van de hier voorgestelde termijnen (langer dan 3 maanden) dan is retour na ontvangst niet meer mogelijk.